Supporters FC Utrecht - Nieuwegein

Rondje foto's rondom wedstrijden van FC Utrecht! www.fcutrechtnieuwegein.com

RSS Laatste Nieuws over FC Utrecht!

Spreekkoren FC Utrecht ‘verwerpelijk en weerzinwekkend’ Maarrrrr!!!

Beste KNVB!

FC Utrecht – Ajax was dit jaar zo stil en tam dat je beide teams kon horen op het veld!Er is nu weer grote ophef ontstaan over de antisemitische spreekkoren die vanaf de Bunnik Side gekomen zouden zijn! Kijk wij keuren dit absoluut af hoor, maar kijk eens naar de onderstaande filmpjes en geef daar ook eens een mening over! Deze zijn al ouder en veel eerder verschenen! Waarom horen we daar niks over???

FC Utrecht – Ajax was dit jaar zo stil en tam dat je beide teams kon horen op het veld! Nu is er weer een stok gevonden om mee te slaan! Luisteren jullie ook weleens naar het uitvak tijdens deze wedstrijd? Wat zij zingen keuren wij ook absoluut af hoor, maar daar horen we ook nooit iemand over!!En daarbij hoeven ze van ons geen straf te krijgen hoor, het is nu eenmaal voetbal en voetbal is…….juist emotie!

FC Utrecht – Ajax was dit jaar zo stil en tam dat je beide teams kon horen op het veld! Het is onbegrijpelijk dat deze editie, ik denk de aller aller rustigste FC Utrecht – Ajax sinds 10/15 jaar was, en dan nu toch weer deze ophef!!!

Nogmaals wij keuren de antisemitische spreekkoren af hoor!! Maar ga dan meten met 2 maten!!!!!Goed wij zijn nu eenmaal domme wezens en hersenloos en stom volk! Kom maar met die straf die jullie graag willen uitdelen, zo zijn jullie nu eenmaal!! Graag een bekerwedstrijd tegen een amateurclub ofzo zonder uitpubliek bijvoorbeeld!

https://www.youtube.com/watch?v=87dxMb_TnGo
https://www.youtube.com/watch?v=Cf9Ex18T3no
https://www.youtube.com/watch?v=HHEc14tTAPI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Supporters FC Utrecht - Nieuwegein © 1998