Supporters FC Utrecht - Nieuwegein

Rondje foto's rondom wedstrijden van FC Utrecht! www.fcutrechtnieuwegein.com

Onrust op de Zuid Tribune!

Gisteren was het tijdens de wedstrijd even onrustig op de zuid tribune , na dat PSV op 0-2 kwam was het raak, er leek een groep juichende PSV supporters op de tribune te zitten in het vak! Deze werden vervolgens de tribune afgejaagd en zijn via de promenade afgevoerd,onduidelijk is het of het daadwerkelijk om PSV supporters ging of onderling bij de FC Utrecht supporters!

PSG in Utrecht ruim 50 man opgepakt!

Op de Mariaplaats in Utrecht zijn woensdag aan het begin van de avond 51 voetbalfans gearresteerd. Het gaat volgens de politie voornamelijk om supporters van Paris Saint-Germain. De club kwam later op de avond in actie in de Champions League. Die wedstrijd tegen Ajax begon om 20.45u in de Amsterdam Arena.

De politie zegt dat de verdachten van Paris Saint-Germain tot de harde kern van de Franse club behoren. Ze waren uit op een confrontatie met supporters van FC Utrecht. De Mobiele Eenheid heeft ook FC Utrecht-supporters en Ajax-fans aangehouden. De massaal ingezette Utrechtse politie kreeg daarbij steun van de collega’s uit Amsterdam.

De arrestaties en de aanwezigheid van de Mobiele Eenheid trokken veel bekijks. Winkeliers en horeacondernemers hadden geklaagd over de rellende voetbalfans. Een aantal rellende fans werd ook door de Mobiele Eenheid uit een restaurant geplukt.
bron:rtvutrecht
bron foto’s:www.duic.nl (De Utrechtse Internet Courant)

Grenzen niet voor iedereen hetzelfde!

Bij een demonstratie van aanhangers van terreurorganisatie (!) ISIS gisteravond in Den Haag zijn volgens burgemeester Jozias van Aartsen geen grenzen overtreden, terwijl de politie spreekt van een rustig verloop. Of zoals een woordvoerder van de burgemeester het verwoord: ‘Er zijn duidelijke grenzen afgesproken door het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente. Er zijn geen arrestaties verricht en dus zijn er geen strafbare grenzen overschreden‘.

(meer…)

m4s0n501

Rondje foto’s FC Utrecht – Heracles

Klein rondje foto’s online gezet van FC Utrecht – Heracles. FC Utrecht won met 2-1!

Site problemen!

Er zijn helaas wat problemen op de site geweest, veel nieuws (oud nieuws) is verdwenen alsmede veel foto’s! We gaan ons best doen om deze terug te vinden! Maakt nu niet zoveel meer uit we zijn zijn toch Veilig hehehehe ;-) dat vergoedt op dit moment wel ff veel!!

Veilig!

Nou hehe, poeh poeh we zijn veilig! Nooit meer zo’n seizoen als dit seizoen graag! Afsluiten Uithuilen en opnieuw beginnen!

Supporters FC Utrecht - Nieuwegein © 2014